Over Let it Snow

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

  1. 22 dec

    Let it Snow

    Sint-Lievenskring, Sint-Lievens-Esse Let It Snow, laat het sneeuwen, is een lied geschreven door de Amerikaanse tekstschrijver Sammy Chan...
  2. 06 jan

    Driekoningenwandeling

    Details over startuur en locatie volgen Driekoningenwandeling in Steenhuize-Wijnhuize. We sluiten af met een kom soep in De Amalrik.
Toon alle activiteiten
22 dec

Let it Snow

Sint-Lievenskring, Sint-Lievens-Esse

Let It Snow, laat het sneeuwen, is een lied geschreven door de Amerikaanse tekstschrijver Sammy Chan en componist Jule Styne in juli 1945. 'Let It Snow' is het titel van het kerstprogramma met vader kerstman Rudy Van den Nest zal een kerstbrief vol liefde zingen, Katrien De Lombaert met hare warme stem en prachtig vioolspel is effectief een ware kerstengel. Wie van de broertjes D'Hondt Rudolf, den os of kindje, Jezus en dan nog de wijsten is, laat ik in het midden. Ik hou het bij de kerstbengels Lieven en Steven D'Hondt. Het vuur blijft branden en de prikkelingen werken aanstekelijk.

inschrijven via davidsfondssteenhuizewijnhuize@gmail.com

vrijdag 22 december 2023 om 20:00 uur

allen daarheen !

inschrijven via davidsfondssteenhuizewijnhuize@gmail.com

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 8,00
Niet-leden € 10,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Activiteit